Portfolio

G-grafica is een fullservice reclamebureau uit Nijmegen, dat onder meer concepten, websites, huisstijlen, communicatie-uitingen, teksten en belettering bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt. Werp een blik op ons portfolio en laat het ons weten wanneer u meer G-grafica wenst.

Alle voorbeelden in dit portfolio zijn gemaakt in opdracht van de klant. Dit betekent dat geen enkel ontwerp of concept hetzelfde is. G-Grafica ontwerpt en ontwikkelt namelijk hetgeen het beste past bij de wensen van de klant en de doelgroep die moet worden bereikt. Door deze werkwijze drukt G-Grafica nooit een eigen stempel op het product of concept.

Vernieuwing website Verder-online.nl

Voor de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft G-grafica in 2012 een website ontworpen en...

Vernieuwing website Verder-online.nl

Voor de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft G-grafica in 2012 een website ontworpen en ontwikkeld. Na 3 jaar trouwe dientst heeft de vFAS een nieuwe fris uiterlijk. Naast de layout is ook de wijze waarop de artikelen en info getoond wordt vernieuwd.

www.verder-online.nl

Advertentie Event Magazine

Voor TivoliVredenburg heeft G-grafica een spread advertentie ontworpen en opgemaakt. In aanloop voor het Event 15 congres...

Advertentie Event Magazine

Voor TivoliVredenburg heeft G-grafica een spread advertentie ontworpen en opgemaakt. In aanloop voor het Event 15 congres wordt dit magazine uitgegeven.

Evius Arbeidsrecht Advocaten

Een nieuw opgericht advocatenkantoor in Nijmegen. Specialisten op het gebied van arbeidsrecht.

Evius Arbeidsrecht Advocaten

Een nieuw opgericht advocatenkantoor in Nijmegen. Specialisten op het gebied van arbeidsrecht.

G-grafica heeft voor Evius de complete huisstijl verzorgd. Vanaf het eerste idee voor een nieuw kantoor is G-grafica betrokken bij het proces. Zo is de naam Evius bedacht, alsmede het logo en complete styling van de huisstijl. Tevens heeft G-grafica de website  en de belettering binnen en buiten bij het pand ontworpen en geleverd.

Gelders Balie Bulletin

Voor de Orde van Advocaten Gelderland heeft G-grafica het magazine ontworpen, opgemaakt en laten drukken. Het Gelders...

Gelders Balie Bulletin

Voor de Orde van Advocaten Gelderland heeft G-grafica het magazine ontworpen, opgemaakt en laten drukken. Het Gelders Balie Bulletin (GBB) is een kwartaaluitgave van de Raad van Toezicht van het arrondissement Gelderland.

De inhoud ervan wordt samengesteld door een van de Raad onafhankelijke redactie, behalve de rubrieken "Van de deken" en "Van de Raad". Dit magazine wordt verstuurd aan de advocaten die werkzaam zijn in het arrondissement Gelderland.

TV commercial

Voor de vFAS heeft G-grafica de tv-commercial mogen ontwikkelen. Hiervoor zijn de teksten, casting, opnames en de...

TV commercial

Voor de vFAS heeft G-grafica de tv-commercial mogen ontwikkelen. Hiervoor zijn de teksten, casting, opnames en de aanlevering bij de tv zenders door G-grafica verzorgt.

De vFAS wil met deze commercial aandacht vragen voor een respectvolle scheiding. Het gaat er uiteraard om als mensen al besloten hebben om uit elkaar te gaan dit zorgvuldig te doen zeker als er kinderen in het spel zijn.

"Ik was heel blij toen ik niet hoefde te kiezen tussen mijn vader of moeder..."
"Samen verder gaan is geen optie...maar je blijft toch verbonden."
"Mijn ouders kunnen gelukkig weer door één deur..."
"Door de juiste begeleiding gaat het goed, we gaan met respect uit elkaar."

23 juni 2014 is de tv-commercial van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) in première gegaan op Nederland 2. Gelijktijdig is de commercial ook op 13 regionale tv-zenders vertoond.

Beursstand TivoliVredenburg

Voor de jaarlijkse beurs EVENT heeft G-grafica de grafische uitingen voor de standwand ontworpen. TivoliVredenburg heeft...

Beursstand TivoliVredenburg

Voor de jaarlijkse beurs EVENT heeft G-grafica de grafische uitingen voor de standwand ontworpen. TivoliVredenburg heeft in 2014 met 4 premium suppliers samen een stand ingericht.

Uit handen van jury voorzitter Rob de Otter heeft TivoliVredenburg en samenwerkende partners de prijs in wacht gesleept voor "Beste standconcept".

De jury oordeelde als volgt:

EVENT 14- La Vie Catering, Tivoli/Vredenburg, Mirage Projecten, Van Lieshout elektra en Neptunus, vijf bedrijven winnen beste standconcept.

Dit is een hospitality stand pur sang. Vanuit het gangpad heb je open zicht op de activiteit in de stand, terwijl de halfhoge wandjes het VIP-gevoel van het op de stand (willen) zijn vergroot. Eenmaal binnen ben je ook echt binnen en wordt je ondergedompeld in de gastvrijheid van de vijf gastheren.

Vijf verschillende bedrijven die één gezamenlijk gezicht tonen. Aan de buitenkant herken je toch de individuele partners en die communicatie wordt binnen sterk doorgezet in de ring boven de stand.

Aankleding bouwschutting Stadshart HS

Voor het nieuw op te richten Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer is er een houtenschutting opgericht om...

Aankleding bouwschutting Stadshart HS

Voor het nieuw op te richten Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer is er een houtenschutting opgericht om het bouwplan af te schermen. Om het winkelcentrum op te vrolijken heeft de gemeente Hoogezand G-grafica gevraagd om hiervoor panelen te ontwerpen.

De panelen laten laten zien welke partijen betrokken zijn bij het nieuwe Huis voor Cultuur en Bestuur. Daarnaast heeft het winkelcentrum een groot aantal panelen laten ontwerpen en maken door G-grafica. In totaal is er zo'n 200 meter panelen geplaatst.

Beauty Freelancer visitekaarten, poster en flyer

Beauty Freelancer is dé marktplaats voor de beauty-, health- en entertainmentbranche. Voor de twee oprichters heeft G-...

Beauty Freelancer visitekaarten, poster en flyer

Beauty Freelancer is dé marktplaats voor de beauty-, health- en entertainmentbranche. Voor de twee oprichters heeft G-grafica visitekaarten, posters en flyers mogen realiseren.

Ter promotie van de website is er een flyer ontwikkeld door G-grafica. Daarnaast is er een poster gemaakt om bij scholen en opleidingen in de beauty-, health- en entertainmentbranche om studenten bekend te maken met Beauty Freelancer.

NS Spreads Dag van de Scheiding

Voor de jaarlijks terugkerende landelijke dag waarbij de leden van de vFAS hun kantoor openstellen voor gratis advies op...

NS Spreads Dag van de Scheiding

Voor de jaarlijks terugkerende landelijke dag waarbij de leden van de vFAS hun kantoor openstellen voor gratis advies op het gebied van familirecht, heeft G-grafica de NS spread campagne verzorgt.