Portfolio

G-grafica is een fullservice reclamebureau uit Nijmegen, dat onder meer concepten, websites, huisstijlen, communicatie-uitingen, teksten en belettering bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt. Werp een blik op ons portfolio en laat het ons weten wanneer u meer G-grafica wenst.

Alle voorbeelden in dit portfolio zijn gemaakt in opdracht van de klant. Dit betekent dat geen enkel ontwerp of concept hetzelfde is. G-Grafica ontwerpt en ontwikkelt namelijk hetgeen het beste past bij de wensen van de klant en de doelgroep die moet worden bereikt. Door deze werkwijze drukt G-Grafica nooit een eigen stempel op het product of concept.

LSA abri campagne

Voor de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) een naamsbekendheid camapgne opgezet met paralympisch atlete Iris...

LSA abri campagne

Voor de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) een naamsbekendheid camapgne opgezet met paralympisch atlete Iris Pruysen.

De campagne is opgezet om de potentiële cliënten bekender te laten worden met de LSA. G-grafica heeft hiervoor de contacten gelegd met Iris Pruysen, de fotografie verzorgt, de slogan bedacht en de vormgeving gedaan van de poster.

Huisstijl ontwikkeling SCG Advocaten

Voor het advocatenkantoor SCG Advocaten heeft G-grafica de complete huisstijl mogen ontwikkelen.

Huisstijl ontwikkeling SCG Advocaten

Voor het advocatenkantoor SCG Advocaten heeft G-grafica de complete huisstijl mogen ontwikkelen.

Het huisstijlpakket bestaat naast het ontwikkelen van het logo uit het opzetten van visitekaarten, briefpapier, vervolgpapier, verschillende soorten envelopen, omslagmappen, advertenties, belettering in en om de panden in Eindhoven en Amsterdam. Daarnaast is de fotografie voor de website, de SEO teksten en de tweetalige website verzorgt door G-grafica.

Gelders Balie Bulletin

Voor de Orde van Advocaten Gelderland heeft G-grafica het magazine ontworpen, opgemaakt en laten drukken. Het Gelders...

Gelders Balie Bulletin

Voor de Orde van Advocaten Gelderland heeft G-grafica het magazine ontworpen, opgemaakt en laten drukken. Het Gelders Balie Bulletin (GBB) is een kwartaaluitgave van de Raad van Toezicht van het arrondissement Gelderland.

De inhoud ervan wordt samengesteld door een van de Raad onafhankelijke redactie, behalve de rubrieken "Van de deken" en "Van de Raad". Dit magazine wordt verstuurd aan alle advocaten die werkzaam zijn in het arrondissement Gelderland.

vFAS Online mediation

Voor de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft G-grafica een website ontworpen en...

vFAS Online mediation

Voor de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft G-grafica een website ontworpen en ontwikkeld die de leden kunnen inzetten bij het opstellen van een online mediationtraject.

Via de online tool die de vFAS samen met G-grafica heeft ontwikkeld kunnen de leden van de vereniging een dossier strarten. De deelnemers aan het mediationdossier kunnen hierbij online al hun gegevens verzamelen, overleggen, bestanden uitwisslen en gesprekken voeren via het forum, met uiteindelijke doel een echtscheidingsconvenant op te stellen.

Verderonline-mediationl.nl

Evius Arbeidsrecht Advocaten

Complete huisstijl voor Evius, specialisten op het gebied van arbeidsrecht, in Nijmegen.

Evius Arbeidsrecht Advocaten

Complete huisstijl voor Evius, specialisten op het gebied van arbeidsrecht, in Nijmegen.

G-grafica heeft voor Evius de complete huisstijl verzorgd. Vanaf het eerste idee voor een nieuw kantoor is G-grafica betrokken bij het proces. Zo is de naam Evius bedacht, alsmede het logo en complete styling van de huisstijl. Tevens heeft G-grafica de website en de belettering binnen en buiten bij het pand ontworpen en geleverd.

Beursstand TivoliVredenburg

Voor de jaarlijkse beurs EVENT heeft G-grafica de grafische uitingen voor de standwand ontworpen. TivoliVredenburg heeft...

Beursstand TivoliVredenburg

Voor de jaarlijkse beurs EVENT heeft G-grafica de grafische uitingen voor de standwand ontworpen. TivoliVredenburg heeft in 2014 met 4 premium suppliers samen een stand ingericht.

Uit handen van jury voorzitter Rob de Otter heeft TivoliVredenburg en samenwerkende partners de prijs in wacht gesleept voor "Beste standconcept".

De jury oordeelde als volgt:

EVENT 14- La Vie Catering, Tivoli/Vredenburg, Mirage Projecten, Van Lieshout elektra en Neptunus, vijf bedrijven winnen beste standconcept.

Dit is een hospitality stand pur sang. Vanuit het gangpad heb je open zicht op de activiteit in de stand, terwijl de halfhoge wandjes het VIP-gevoel van het op de stand (willen) zijn vergroot. Eenmaal binnen ben je ook echt binnen en wordt je ondergedompeld in de gastvrijheid van de vijf gastheren.

Vijf verschillende bedrijven die één gezamenlijk gezicht tonen. Aan de buitenkant herken je toch de individuele partners en die communicatie wordt binnen sterk doorgezet in de ring boven de stand.

Aankleding bouwschutting Stadshart HS

Voor het nieuw op te richten Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer is er een houtenschutting opgericht om...

Aankleding bouwschutting Stadshart HS

Voor het nieuw op te richten Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer is er een houtenschutting opgericht om het bouwplan af te schermen. Om het winkelcentrum op te vrolijken heeft de gemeente Hoogezand G-grafica gevraagd om hiervoor panelen te ontwerpen.

De panelen laten laten zien welke partijen betrokken zijn bij het nieuwe Huis voor Cultuur en Bestuur. Daarnaast heeft het winkelcentrum een groot aantal panelen laten ontwerpen en maken door G-grafica. In totaal is er zo'n 200 meter panelen geplaatst.

Beauty Freelancer visitekaarten, poster en flyer

Beauty Freelancer is dé marktplaats voor de beauty-, health- en entertainmentbranche. Voor de twee oprichters heeft G-...

Beauty Freelancer visitekaarten, poster en flyer

Beauty Freelancer is dé marktplaats voor de beauty-, health- en entertainmentbranche. Voor de twee oprichters heeft G-grafica visitekaarten, posters en flyers mogen realiseren.

Ter promotie van de website is er een flyer ontwikkeld door G-grafica. Daarnaast is er een poster gemaakt om bij scholen en opleidingen in de beauty-, health- en entertainmentbranche om studenten bekend te maken met Beauty Freelancer.

Website REX advocaten

Voor het advocatenkantoor REX Advocaten uit Wijchen heeft G-grafica de website mogen ontwerpen en realiseren.

Website REX advocaten

Voor het advocatenkantoor REX Advocaten uit Wijchen heeft G-grafica de website mogen ontwerpen en realiseren.

Voor de website is er een fotoconcept bedacht die passend is bij dit kantoor. Het gaat hierbij om de rechtsgebieden die de drie partners van het kantoor tot hun specialiteit hebben gemaakt.